Партия на зелените търси подкрепата на еко хората

"Партия на ЗЕЛЕНИТЕ" призовава да се гласува за нея с № 25 в бюлетината, защото нашите идеи за коренна промяна са същите като Вашите. Нашето присъствие в Народното събрание ще сложи началото на промяната, както и екологичните движения и зелено мислещите граждани да получат своето истинско политическо представителство. Нас не случайно ни няма на „националните” слугинажни екрани и други медии. 30 годишното „Статукво” се страхува, да не разберете, че това което предлагаме за бъдеще на България е същото, което Вие, искате. Внушават Ви, да не гласувате за „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ”, защото гласът ще е загубен. А за кого да гласувате – за по-малкото зло от досегашните, за същото ???.
Предлагаме Ви, да подкрепите „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ” с № 25 в Бюлетината. Да гласувате преди обяд, предвид опасността от забавяне и често прекъсване на изборния процес по повод ограниченията от КОВИД пандемията, както и да предпочетете машинно гласуване в секциите където има машини.


Гласувайте за „Партия на ЗЕЛЕНИТЕ” – № 25, за нас малките и „незначими” според казионната „социология”, защото мъдрия български народ казва: „МАЛКИТЕ КАМЪЧЕТА ОБРЪЩАТ КОЛАТА! 
 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>